• +359 98 892 8525
  • team@communityfab.com
  • Sofia, Bulgaria
Новини
Участие в изложението “В час и извън клас”

Участие в изложението “В час и извън клас”

Участие в изложението "В час и извън клас"

Щастливи сме да ви споделим, че на 22-и април участвахме в изложението “В час и извън клас”, организирано от Фондация Дарби и фокусирано върху образованието и извънкласните дейности. Заедно с колеги от други академии, езикови центрове и училища, както и родители и ученици, обменяхме безценни знания и опит.

На изложението бяха още Академия „Никола Тесла“, Прогресивна гимназия 1 – София, Частно училище „Луис Карол“, Logiscool Bulgaria, Funtopia, Кингс България, Айкидо Доджо и още много други.

Представихме нашия проект на родители, ученици и съмишленици. Беше ценно да чуем тяхната обратна връзка и да обсъдим бъдещо партньорство.

Искаме също така да ви напомним за предстоящото ни обучение “Английски език с общностна кауза”, за което можете да намерите повече информация тук, в сайта. То е подходящо за всички ученици, които искат да подобрят освен английския си, така и уменията си за проучване и анализ на данни, комуникация, работа в екип. За да можете да участвате в курса е достатъчно да имате знания на базово ниво английски и желание за развитие.

Освен това организираме Лятна академия за бъдещи седмокласници, която ще продължи от 26.06 до 14.07. В нея са включени интензивна подготовка за НВО, кариерно ориентиране, както и проекти, чрез които се практикува разговорен английски език. Повече за Лятната академия очаквайте скоро!

Благодарим отново за възможността да участваме в изложението и на всички присъствали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *